Suoraan sisältöön
Suomen ulkoasiainministeriö

Vigray Guiyassar, Burkina Faso: Ruokavarastot loppuivat jo viime joulukuussa - Ulkoasiainministeriö: Global.finland: Maat: Uutiset maittain A-Z

Ulkoministeriön kehitysviestintä, sp. VIE-30@formin.fi. Verkkojulkaisun päivitys on päättynyt 30.6.2014.
reuna
Sitaatit, 28.9.2012

sitaatti

Tämä vuosi on ollut raskas meille. Viimeisin sato epäonnistui, kun ei satanut. Eläimet olivat aiemmin turvana, mutta nyt nekin ovat kuolleet. En pystynyt ruokkimaan niitä, kun hädin tuskin pystyn ruokkimaan lapseni.

Ruuanhinta on korkeampi kuin koskaan, ja omat varastoni loppuivat jo joulukuussa. Vanhimmat poikani olen lähettänyt kaupunkiin töihin. Heidän rahalähetystensä turvin olemme selvinneet kuluneen vuoden."

 

Burkinafasolaisessa Bargan-kylässä asuva Vigray Guiyassar kertoo tilanteestaan Kehitys-Utveckling-lehdessä (3.2012). Ruokakriisistä kärsii 20 miljoonaa ihmistä Afrikan halkaisevalla Sahelin alueella. Burkina Fason ohella tilanne on vaikea Tšadissa, Malissa, Mauritaniassa, Senegalissa, Nigerissä, Nigeriassa, Kamerunissa ja Gambiassa.

Lue lisää:

 

Sitaatti

Sitaatit on Global.finlandin sarja, jossa pääosaan nousevat ihmiset - maailmalla ja Suomessa. Mitä he pohtivat pienistä ja isoista asioista? Mistä puhutaan Managuassa? Mikä kiukuttaa Kathmandussa? Lähetä digikuva henkilöstä (kasvo- tai tilannekuva) ja lyhyt sitaatti sähköpostitse kehitys.verkot (at) formin.fi. Tekstin pituus voi olla tekstiviestin 160 merkistä noin 500 merkkiin asti.

 

 

Tulosta Jaa kirjanmerkki

Tämä dokumentti

Päivitetty 28.9.2012


Tulosta Jaa kirjanmerkki
© Ulkoasiainministeriö 2006 | Tietoa palvelusta | kehitys.verkot@formin.fi
FORMIN.FINLAND.FI - ULKOASIAINMINISTERIÖ - UTSTRIKESMINISTERIET
Global.finland.fi on ulkoministeriön kehitysviestinnän verkkojulkaisu. Sen päivitys on päättynyt 30.6.2014.
Kirjoittajan nimellä varustetut artikkelit edustavat yksinomaan kirjoittajan kantaa.
© Ulkoasiainministeriö | Kehitysviestintä, Kanavakatu 3 C, 00160 Helsinki, sähköposti vie-30@formin.fi